Welkom bij Strandhotel Zoomers

Als je van plan bent om in Nederland op vakantie te gaan, ben je bij Strandhotel Zoomers aan het juiste adres! Ons hotel ligt midden in de Hollandse duinen en vanaf sommige kamers heb je een geweldig uitzicht over de Noordzee en de Nederlandse kust.

Het leven aan de Nederlandse kust

Zon, zand, zee en Zoomers zorgen voor het perfecte vakantiegevoel. Ontspannen in de frisse buitenlucht, genieten van het heerlijke langzame strandleven. Op nog geen minuut lopen van Strandhotel Zoomers sta je met je voeten in het zachte goudgele zand kijkend over de noordzee.

Voor echte levensgenieters

Pal naast het hotel ligt de uitgestrekte natuur van het 'Natura 2000’ duinreservaat en bos. Liefhebbers van fietsen, wandelen, paardrijden, surfen, zwemmen, yoga en golf kunnen hun hart ophalen in de nabije omgeving van het hotel.

Mocht je behoefte hebben aan meer drukte om je heen, dan ben je binnen 40 minuten met de auto bij een aantal leuke vakantieplaatsen. Egmond aan Zee, Zandvoort, Haarlem, Alkmaar en Amsterdam zijn goed bereikbaar vanaf onze locatie. Je kunt uiteraard ook op stap gaan met onze boswachter of strandjutter om de pareltjes van het natuurgebied te ontdekken.

 

Het centrum van Castricum

Maar ook dichtbij - in het centrum van Castricum - zijn gezellige activiteiten te beleven. Elke vrijdag is er markt in het dorp en in de zomermaanden worden er diverse braderieën georganiseerd. In het hoogseizoen is op het horecaplein regelmatig live muziek te beluisteren in het weekend. Castricum heeft ook een rijke keuze aan restaurants. Op het strand zijn vier paviljoens het gehele jaar geopend en in het centrum vind je diverse exclusieve- maar ook familierestaurants.

Brand hotel HKliving

Het intieme boetiekhotel beschikt over stijlvol ingerichte Duinkamers, Strandkamers, HKliving Suites en een HKliving Appartement. Het gehele interieur van ons hotel is door HKliving verzorgd. De kamers kenmerken zich door de kracht van bescheidenheid en eenvoud. Ze zijn tijdloos in design en huiselijk en warm in de basis. Het duingebied met haar rustgevende en pure schoonheid nodigt je voelbaar uit om te genieten. Er zijn een aantal kamers met een vide waar een speciale slaapplek voor kinderen is ontworpen. Ideaal voor gezinnen of opa’s en oma’s die met kleinkinderen op vakantie zijn. Voor families zijn er ook Duinkamers met een tussendeur.

Let’s Go Green

Het strandhotel heeft een zeer natuurlijke uitstraling en heeft duurzaamheid als een van de belangrijkste speerpunten. De omgeving vraagt om een ontwerp dat de natuur respecteert. Het hotel wordt opgewarmd middels een pelletkachel en er wordt energie opgewekt middels de 280 zonnepanelen. Hierdoor wordt een epc/nul waarde bereikt. De slogan “there’s no planet b”, staat hoog in het vaandel in de gehele bedrijfsvoering. Laat je verrassen en kom genieten van dit innovatieve hotel aan de Hollandse kust.