Ons zusje: Strandpaviljoen Zoomers

Het strandhotel telt geen intern restaurant of bar maar heeft op een minuut lopen afstand een zusje; Strandpaviljoen Zoomers.  Je herkent de familie aan onze ‘houten draad’. Hier ben je elke dag van het jaar welkom voor een hapje en een drankje. Gezond, lekker en met een flinke portie liefde en aandacht.

Op zaterdag t/m maandag serveren wij in het paviljoen voor onze hotelgasten ontbijt. De andere dagen wordt het ontbijt aan de deur gebracht door Bak'm. Dit is dé ambachtelijke bakkerij op het mooie landgoed Duin & Bosch.

In ons restaurant en onze keuken werken we met de beste (biologische) producten uit de buurt. De chefkok en zijn team hebben een passie voor eerlijke, lokale producten en dat proef je! Duindoorn, slowfood, vis, vlier- bloesem, zeewier en (healthy) comfortfood zie je veel terug op onze kaart.

Uiteraard kun je bij het boeken van een kamer meteen een heerlijk arrangement reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een driegangenmenu, high tea of high wine.  Maar ook voor een picknick kun je bij het paviljoen terecht.

Onze arrangementen
Beach BBQ

Het echte strandgevoel! Bij al onze Beach BBQ’s is een kok aanwezig die de gerechten op professionele wijze voor u bereid. Zo kunt u optimaal genieten van uw BBQ. Omdat wij een indoor BBQ ruimte hebben behoort ook een winter BBQ tot de mogelijkheden bij Zoomers. Beach BBQ’s zijn te reserveren vanaf 25 volwassenen.

High Tea, High Wine, High Beer

Een middagje bij kletsen aan zee!
Gezellig met je familie of vrienden genieten van een high tea. Onder het genot van een wijntje of biertje lekker naar de zee kijken. Het kan allemaal bij Strandpaviljoen Zoomers.

Festifood

Festifood is een leuke toevoeging aan uw feestavond!
Ambachtelijke, lokale en biologische fastfood gerechten, om lekker langzaam van te genieten voor of tijdens uw feestavond.

Shared Food Buffet

De beste (biologische) producten uit de buurt om samen te delen!
Rijk belegde buffetten met verse lokale producten met veel passie en liefde door onze koks bereid!

Feest aan Zee

Bij ons is het alle dagen feest! Een knalfeest, een ingetogen en intiem diner, een mooi jubileum, een uitgebreide receptie of een sfeervolle BBQ, ons team staat voor u klaar en we laten jullie stralen! In onze sfeervolle feestzaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!