Ons zusje: Strandpaviljoen Zoomers

Het Strandhotel biedt een delivery service aan vanuit het Paviljoen voor het ontbijt en diner. Het Strandpaviljoen zelf is gesloten door de Covid-19 maatregelen.

In ons restaurant en onze keuken werken we met de beste (biologische) producten uit de buurt. De chefkok en zijn team hebben een passie voor eerlijke, lokale producten en dat proef je! Duindoorn, slowfood, vis, vlier- bloesem, zeewier en (healthy) comfortfood zie je veel terug op onze kaart.

Uiteraard kun je bij het boeken van een kamer meteen een heerlijk diner of lunch reserveren. Denk bijvoorbeeld aan een high tea of high wine. Maar ook voor een picknick kun je bij het paviljoen terecht.

Onze arrangementen
Beach BBQ

Het echte strandgevoel! Bij al onze Beach BBQ’s is een kok aanwezig die de gerechten op professionele wijze voor u bereid. Zo kunt u optimaal genieten van uw BBQ. Omdat wij een indoor BBQ ruimte hebben behoort ook een winter BBQ tot de mogelijkheden bij Zoomers. Beach BBQ’s zijn te reserveren vanaf 25 volwassenen.

High Tea, High Wine, High Beer

Een middagje bij kletsen aan zee!
Gezellig met je familie of vrienden genieten van een high tea. Onder het genot van een wijntje of biertje lekker naar de zee kijken. Het kan allemaal bij Strandpaviljoen Zoomers.

Festifood

Festifood is een leuke toevoeging aan uw feestavond!
Ambachtelijke, lokale en biologische fastfood gerechten, om lekker langzaam van te genieten voor of tijdens uw feestavond.

Shared Food Buffet

De beste (biologische) producten uit de buurt om samen te delen!
Rijk belegde buffetten met verse lokale producten met veel passie en liefde door onze koks bereid!

Feest aan Zee

Bij ons is het alle dagen feest! Een knalfeest, een ingetogen en intiem diner, een mooi jubileum, een uitgebreide receptie of een sfeervolle BBQ, ons team staat voor u klaar en we laten u stralen! In onze sfeervolle feestzaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!