Over ons

In een wereld waar iedereen altijd maar van alles moet en druk is, bieden wij een oase van rust waar je écht kan ontspannen. Lekker langzaam leven noemen we dat. We houden van natuur en alle goede dingen van het leven. We hopen dat onze gasten dit ook zullen ervaren en zich thuis zullen voelen. Kom je snel eens bij ons genieten?

Onze roots liggen aan de kust van Castricum. Op de plek van het strandhotel is Carina geboren en getogen. Van oorsprong stond hier het oude Theepaviljoen en haar ouderlijk huis. Deze pure en eerlijke plek is de inspiratie voor een bijzondere locatie waar je kunt slapen aan het strand. Genietend van de natuur en alle goede dingen van de Nederlandse kust.

We zijn dan ook ontzettend trots en blij met ons Strandpaviljoen & Strandhotel Zoomers. Sinds 2007 is het paviljoen in onze handen en is het ons streven om elke gast een heerlijke onbezorgde dag te bezorgen.

Sinds 2019 kunnen we bezoekers nu eindelijk een volledige service bieden met een overnachting in ons boetiekhotel in de Hollandse duinen. Een droom die uitkomt.