Het zijn gekke en voor veel mensen vooral stressvolle tijden. Bij ons kun je volledig opladen aan zee om weer met nieuwe energie naar huis te gaan. Ons hotel is geheel corona proof. Hier overnacht je niet alleen veilig, in ons eigen restaurant kunnen hotelgasten exclusief genieten van ontbijt en een shared dining diner. Uiteraard hebben we ook daar de nodige voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. Covid-19.

 

 

Zoals gemeld in de algemene voorwaarden is annuleren of het verplaatsen van de boeking helaas niet mogelijk daar wij gewoon in bedrijf zijn.

Het hotel kent een eigen restaurant en je krijgt van tevoren een persoonlijke code voor jouw kamer toe gemaild. Er is geen receptie maar we zijn wel zeer goed bereikbaar voor al jouw vragen en wensen.

Al onze kamers bieden je volledig comfort en beschikken tevens over een kitchenette.

'Taking a break helps to refocus and recharge'

 

cedeaubon voor het strandhotel
Cadeaubon bestellen

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een cadeaubon voor een hotelovernachting of voor een lekker arrangement bij ons zusje Strandpaviljoen Zoomers.

Zoomers Beachshop

Diverse spullen en fijne producten die je in de kamer treft, zijn te koop in de beachshop van het hotel. Een authentieke winkel met eerlijke producten.

parkeren aan zee
Parkeren aan zee

Gratis parkeren is mogelijk onder aan de kluft. (10 min lopen) Betaald parkeren is op 2 minuten loopafstand. De tarieven vind je hier.